Blessure spreekuur sporters

Als sporter wil je ongehinderd jouw sport kunnen uitvoeren. Indien er blessures zijn wil je zo snel mogelijk geholpen worden zodat je weer kan deelnemen aan je sport. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op deze behoeften biedt Promotus elke woensdag van 17:00 tot 18:00 een gratis blessurespreekuur aan. Tijdens het blessurespreekuur wordt nauwkeurig bekeken wat er aan de hand is. Daarna wordt bepaald of eventueel verdere therapie noodzakelijk is.

Wie zijn wij?

Wij zijn Promotus, onderdeel van Motus, dat zich concentreert op de sporters. Wij bieden een geïntegreerde benadering van (sport)fysiotherapie, manuele therapie en training voor mensen die op zoek zijn naar het beste en blijvende behandelresultaat.

Wanneer?

Elke woensdag van 17:00 tot 18:00. 

Aanmeldprocedure blessurespreekuur

  1. Aanmelden kan via nummer 038-4440680, Bij voorkeur bellen tussen 8.30 uur en 16:00 uur. Dan is onze receptioniste aanwezig en kunnen we je optimaal van dienst zijn!
  2. Vermeld dat het gaat om het blessurespreekuur bij Motus.
  3. Vermeld je naam, welk team, soort blessure en telefoonnummer.
  4. De receptioniste zal een afspraak met je inplannen.

Extra informatie

  • Alle leden van Landstede Hammers, s.v. Hatto Heim, Tennis Club Hattem, Crossfit Zwolle en Gewichtheffen Zwolle kunnen gebruik maken van het blessurespreekuur. Staat jouw sportclub er niet bij en wil je wel gebruik maken van het blessurespreekuur? Stuur een mailtje en we kijken graag wat we voor je kunnen doen! 
  • De afspraken vinden altijd plaats bij Motus, Hoopjesweg 2B 8051 DB Hattem.
  • De afspraken zullen in de meeste gevallen gemaakt worden bij Tom Pendjol.
  • Een afspraak duurt ongeveer 15 minuten.
  • Communicatie vindt in principe alleen plaats tussen therapeut en de sporter. Indien gewenst kan er ook gecommuniceerd worden met de trainer. De sporter dient hiervoor toestemming te geven.

Indien meer informatie gewenst is horen wij dit graag! Wij zijn te bereiken via 0384440680.