Terug naar het overzicht

Tom Pendjol

Sportfysiotherapeut
"Believe you can and you're halfway there"

In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze hogeschool in Groningen en sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut. Voordat ik mijn opleiding als fysiotherapeut begon heb ik de opleiding MBO sport en bewegen gevolgd. Sporten is dan ook mijn grote passie. Tijdens beide opleidingen ben ik werkzaam geweest als fitnessinstructeur en heb hier ook de papieren Fitvak A en B gehaald. Ik ben zelf een geboren Hattemer en woon nu sinds een aantal jaren in Zwolle, het werken bij Motus voelt dan ook een beetje als thuiskomen.

Ik ben 5 dagen per week bij Motus te vinden en u zult me hier voornamelijk in de zaal zien waar ik actieve/sport therapie geef. Het plezier (terug) krijgen in bewegen en het vertrouwen krijgen in je eigen kunnen vind ik dan ook erg belangrijk. ”believe you can and you’re halfway there!

Een extra leuk feitje is dat ik vanaf 2018 het stokje van Remco heb overgenomen bij Hatto-Heim op dinsdagavond. Na jarenlang zelf bij Hatto-Heim te hebben gevoetbald ga ik nu vanaf achter de schermen de club helpen om alle leden zo fit mogelijk te houden/krijgen.

De kracht van Motus ligt in de sterke samenwerking tussen verschillende disciplines om bewegingen te creƫren die ervoor zorgen dat optimale resultaten behaald zullen worden.

Werkdagen: Di. | Wo. | Do. | Vr. | Za.
BIG registratie nummer: 79923231504

Terug naar het overzicht