Terug naar het overzicht

Remco Mooiweer

Orthopedisch manueel therapeut (Msc.)
"Actief zijn, de basis van herstel"

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut (MSc.) binnen Motus en Promotus.

Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Voordat ik fysiotherapeut ben geworden heb ik de opleiding Landstede sport & bewegen gevolgd en heb ik zeven jaar gewerkt als fitnessinstructeur. Ik heb altijd veel gevoetbald en heb mij nu gericht op fitness, hardlopen en wielrennen. Binnen Motus begeleid ik dan ook veel sporters. Dit doe ik samen met mijn collega Tom onder de naam Promotus, wat onderdeel is van Motus dat concentreert op de sporters. We werken samen met diverse sportclubs en verenigingen en hebben één simpel doel: Jou zo snel mogelijk je sport laten hervatten op de manier zoals jij dat wilt!

Als orthopedisch manueel therapeut zal je mij voornamelijk treffen in de behandelruimte. Ik richt me voornamelijk op het herstellen van bewegingsvrijheid en pijn. Daarnaast is het verbeteren van houding, bewegingsadviezen, huiswerkoefeningen en coaching een onderdeel van de manuele therapie. De behandelingen richten zich voornamelijk op de nek, rug met eventuele uitstraling naar handen of benen, maar ook op hoofdpijn, de heup, enkel en voet.

Het uitgebreide team van gedreven specialisten die interprofessioneel samenwerken waardoor jij optimale zorg op maat krijgt, is voor mij dé reden dat ik werk bij Motus en Promotus. Ik ben dan ook trots dat ik onderdeel mag zijn van dit team.

Ik zie je graag op maandag tot en met donderdag bij Motus of Promotus!

BIG registratie nummer: 39916995604

Terug naar het overzicht