Dietist

(Sport)diëtiek

Een gezond gewicht, minder (medische) klachten en een fit gevoel. 

Welke klachten

Misschien ben je door je arts geadviseerd om met een diëtist aan de slag te gaan of heb je zelf behoefte aan hulp, ondersteuning of een stok achter de deur. Wij staan klaar voor iedereen die verbetering wil behalen door middel van een passend en gezond voedingspatroon. Bijvoorbeeld bij over- of ondergewicht, diabetes, een verstoord eetpatroon of maag-darmklachten. Ook mensen die vanwege onrust op het gebied van eten behoefte hebben aan een gesprekspartner kunnen bij ons terecht.

De behandeling

Persoonlijk plan

Onze diëtist Jan-Henk Slotman stelt samen met jou een persoonlijk voedingsplan samen aan de hand van je dagelijkse bezigheden en energiebehoefte. Op een ontspannen en geleidelijke manier helpt Jan-Henk jou op weg naar een gezonde en aangename leefstijl die je kunt volhouden. Een kleine verandering(en) kan al leiden tot een grote verbetering.

Coaching en motivatie
Tijdens de vervolgconsulten bespreken jullie de voortgang, word je gecoacht in het doorvoeren van de veranderingen in je eetpatroon en kan er zo nodig worden bijgestuurd. Om tot een blijvend resultaat te komen, is inzicht in je eetpatroon, in de achtergronden van je klachten en in eventuele psychische oorzaken van groot belang. Deze zaken komen dan ook tijdens de gesprekken aan bod. Het bijhouden van een voedingsdagboek kan daarbij helpen. De gesprekken worden door cliënten als zeer motiverend ervaren en helpen hen bij het ontwikkelen en behouden van een gezondere voeding- en leefstijl.

Kwaliteit

Bij Jan-Henk Slotman ben je zeker van deskundige begeleiding. Jan-Henk staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

Klik hier om kijken naar je vergoeding.