Over Motus

OP WEG NAAR HERSTEL EN BALANS!

Motus in een notendop

  • Aandacht en zorg voor lichaam én geest
  • Verandering begint met bewustwording
  • Expertise van ca. 15 specialisten gebundeld
  • Begeleiding op maat

Onze filosofie

Bij Motus geloven we dat je meer bent dan je lichaam alleen. Je bent mens. Je lijf, emoties en gedachten zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Onze aanpak

Deze filosofie heeft veel invloed op de manier waarop wij bij Motus werken en zorg verlenen. We focussen bijvoorbeeld niet alleen op de lichamelijke klachten, maar vragen ons ook af wat de klacht veroorzaakt of in stand houdt. We stemmen op elkaar af, denken met elkaar mee, leren van elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat jij de best mogelijke aanpak krijgt. Een aanpak waarin niet ons aanbod centraal staat, maar dat wat jij gedurende het traject nodig hebt om je doel te bereiken. We krijgen vaak te horen dat er “eindelijk eens echt geluisterd wordt”, en we “betrokken en doortastend zijn”.

EERSTE AFSPRAAK

Na aanmelding kijken we eerst samen met jou wat je nodig hebt, welke begeleiding het beste bij je past en welke behandelaar(s) we hierbij inzetten. Daarna start een gerichte vervolgbehandeling.

Onze uitnodiging

Wat je bij ons ook zoekt – bijvoorbeeld van je pijn afkomen of ermee leren omgaan, meer rust en ontspanning, lekkerder in je vel zitten, op een verantwoorde manier sporten – wij reiken je inzichten aan en brengen je letterlijk en figuurlijk in beweging. Hiermee nodigen we je uit om zelf bewuste keuzes te maken en de verandering te bewerkstelligen waarnaar jij verlangt. Want het is jouw lichaam, jouw geest, jouw leven.
Fysiek gezond, mentaal sterk, emotioneel in balans