Medisch fitness

Bij medisch fitness wordt er samen met u, in een vertrouwde omgeving en op een verantwoordelijke manier, gewerkt aan het vergroten van uw belastbaarheid en wordt u begeleid naar een gezondere en fittere levensstijl. Dit doen wij aan de hand van een individueel trainingsprogramma onder deskundige begeleiding.

Doelgroep

Flexifit helpt u graag bij het behalen van uw persoonlijke doelen op het gebied van kracht, lenigheid, coördinatie, balans en uithoudingsvermogen.
Heeft u geen fysiotherapie behandelingen meer in uw zorgverzekeringspakket, maar wilt u wel blijven werken aan uw belastbaarheid en fitheid? Bij ons traint u altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut of fitnesstrainer. U kunt dus altijd uw specifieke vraag of lichamelijke klacht bij ons kwijt, wij helpen u verder. Wij houden onze groepen klein, waardoor er ook aandacht is voor klantenbinding en plezierbeleving.

Kosten en lesrooster

Voor een overzicht van het lesrooster en de kosten klik dan hier. U wordt automatisch doorgelinkt naar de website van Flexifit. (www.flexifit-hattem.nl) Medisch fitness wordt meestal niet vergoed vanuit de verzekering.

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie en aanmelding klikt u hier. U wordt automatisch doorgelinkt naar de website van Flexifit. (www.flexifit-hattem.nl) Ook kunt u een mail sturen naar info@flexifit-hattem.nl.