Terug naar het overzicht

Twee jaar Motus Academie!

De Motus Academie

Motus Academie organiseert sinds twee jaar workshops, presentaties en scholingen. Eindelijk komt onze langgekoesterde wens in vervulling om kennis breder te kunnen delen. Ieder voorjaar en ieder najaar is er een cyclus van een maandelijkse activiteit. Eindelijk komt onze langgekoesterde wens in vervulling om kennis breder te kunnen delen.

Lezing ‘Is artrose omkeerbaar?’ succes!

Sportfysiotherapeut en orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut Hedwig Slabbekoorn heeft op 2 juni de lezing ‘Is artrose omkeerbaar?’ verzorgd. Ze heeft deelnemers meegenomen in de wereld van kraakbeen en de laatste inzichten hierin. Dit was weer een groot succes!

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Op 30 september en 7 oktober bieden we een tweedaagse training ‘Verbindend Communiceren’ aan. In augustus verwachten wij ook weer het volledige aanbod voor het najaar bekent te maken. Wil jij op de hoogte blijven van ons aanbod? Houdt de website dan in de gaten, volg ons op Facebook of Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! We zien je graag op een van onze avonden of bijeenkomsten!

Terug naar het overzicht