Terug naar het overzicht

Moniek Broek

Medisch fitness trainer

Een paar jaar geleden kwam ik in aanmerking met het begeleiden van mensen op voeding en leefstijl. Ik was al een tijdje bezig met sport en voeding toen mij werd gevraagd of ik bootcamps wilde geven via de stichting GewoonZes. Dit doe ik inmiddels alweer bijna 5 jaar met veel plezier.

Februari 2023 hebben Randy en ik het medisch fitness binnen Motus overgenomen. Wij zijn onderdeel van het multidisciplinair team binnen Motus en werken nauw samen met onze collega’s.

Bij Flexifit wordt er samen met u, in een vertrouwde omgeving en op een verantwoordelijke manier, gewerkt aan het vergroten van uw belastbaarheid en wordt u begeleid naar een gezondere en fittere leefstijl.

Om mijn kennis te verbreden heb ik in januari 2023 de opleiding Fitnesstrainer A behaald en in september 2023 een 2-daagse cursus Valpreventie gevolgd.
In mijn vrije tijd doe ik aan crossfit en stap ik regelmatig op de mountainbike. Verder haal ik op dit moment veel energie uit Flexifit en kan ik niet wachten om dit verder uit te breiden.

Terug naar het overzicht