Terug naar het overzicht

At Voorhorst

Echografie
'Men kan alleen zien wat men waarneemt, en men neemt alleen die dingen waar die al in de geest aanwezig zijn.' (lphonse Bertillon (1853-1914)

Na jarenlang in Zwolle te hebben gewerkt merkte ik dat het tijd werd voor een nieuwe stap in mijn ‘leven’ als therapeut. Ik heb daarom mijn fysiotherapiepraktijk in Zwolle overgedragen en wil nu graag mijn volledige aandacht kunnen besteden aan u als patient, en aan vakinhoudelijke verdieping.
Die mogelijkheid wordt mij nu geboden bij Motus! Ik maak bij het onderzoek van spieren, pezen en gewrichten gebruik van echografie. Deze vorm van echografie staat bekend als MSU: echografie van het bewegingsapparaat. Mijn specialisatie is onderzoek en diagnostiek en het adviseren – na teamoverleg – van een vervolgtraject. Samenwerking met uw eigen fysiotherapeut en huisarts is van wezenlijk belang om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen of u te verwijzen naar het juiste ‘loket’ in de zorg.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de echografie en ben docent geworden op InHolland Hogeschool Haarlem waar ik gastcolleges geef; daarnaast verzorg op diverse plaatsen in het land lezingen echografie voor artsen, fysiotherapeuten en podologen. Voor Achmea/Agis deed ik in 2013 onderzoek naar de effecten van vroege echodiagnostiek in de tweede lijn (ziekenhuis). Voor verdere verdieping in mijn werk als echografist bezocht ik Amerika en Mexico waar ik me bij de AAOM specialiseerde in de echografisch geleide injectietechnieken. In samenwerking met uw huisarts is het dus mogelijk om heel precies te injecteren met een aantoonbaar grotere kans op succes!
Kosten: U krijgt van mij een rekening met het verzoek die met uw pinpas te betalen. De rekening kunt u desgewenst indienen bij uw zorgverzekeraar en mogelijk komt u in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding. Ik declareer dus niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Echografische onderzoeken worden – indien gedaan in het ziekenhuis – ten laste gebracht van uw eigen risico, zodat u niet duurder uit hoeft te zijn.
Na het onderzoek en bespreken van uw klacht wordt u terugverwezen naar uw therapeut. De bezoeken aan mij zijn dus in principe éénmalig.
Graag tot ziens bij Motus!

Op www.echoprocedures.nl vind je mijn weblog. Vind je het leuk om te kijken wat mij bezig houdt, neem dan een kijkje.

Terug naar het overzicht