Online afspraak

Wij bieden ook consulten aan op afstand, zodat we je kunnen blijven helpen zonder dat jij de deur uit hoeft. Wij inventariseren jouw klachten en geven je informatie en advies op maat!

Wat houdt het in?

Een online afspraak is een behandeling op afstand die kan bestaan uit een telefonisch consult of videoconsult. Ook is het mogelijk om een persoonlijk oefenschema op te stellen. Een online afspraak is bedoeld voor klachten van zowel fysieke als psycho-emotionele aard.

Aanmelden

Aanmelden kan door te bellen naar 0384440680 of mailen naar info@motus-hattem.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hieronder is toegelicht hoe de specialisten binnen Motus jou kunnen ondersteunen, voor zowel onze huidige cliënten, maar zeker ook voor nieuwe cliënten:

Balans in beweging, adem- en ontspanningtherapie

Mogelijkheid tot video en telefonische consulten, door gesprekken en doornemen van oefeningen.
Bij angst, benauwdheid en een gespannen lijf door de verwarrende en soms angstige tijd waarin we nu leven, luister ik met je mee,  geef je tips, ordening en oefeningen. Neem contact op met Caroline Janssen; caroline@balansinbeweging.nu

Hidde Muijs

Heb je last van de stress die deze crisis met zich mee brengt? Vraag je je af hoe je nu verder moet, waar nieuwe mogelijkheden liggen of hoe je de tijd kunt gebruiken om dingen aan te scherpen of anders te doen? Ik kan je online coachen! Neem contact op met Hidde Muijs via hiddemuijs@planet.nl of 06-23742232

Motus Fysiotherapie en Motus Oefentherapie

Lichamelijke klachten? Gelukkig kunnen we je blijven helpen tijdens deze crisis. Middels een videoconsult of telefonische consulten kunnen we je gerichte informatie en adviezen geven. Daarnaast is het mogelijk om een oefenschema op te stellen voor jouw specifieke klachten. De filmpjes in het oefenschema kun je thuis snel en gemakkelijk bekijken, instructies lezen en ook de uitkomsten delen met de behandelaar. Kosten voor een consult op afstand kunnen worden vergoed vanuit je aanvulllende verzekering. Voor een afspraak met één van de behandelaars uit het Motus-fysiotherapie of Motus-oefentherapie team kun je contact opnemen met info@motus-hattem.nl of 038-4440680.

Physitrack1.png

Motus oefentherapie, hoe slaap je goed tijdens deze coronacrisis?

Zowel volwassenen als kinderen kunnen in deze ongewone periode slaapproblemen ervaren terwijl slapen juist zo belangrijk is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wil jij weten wat jij kunt doen om beter te slapen dan kan ik je begeleiden via video en telefonisch consult. Klik hier voor meer informatie. 
Neem contact op met roos@motus-hattem.nl of 038-4440680

Verantwoord thuiswerken, hoe zorg je voor een goede thuiswerkplek?

Een groot deel van de Nederlandse bevolking werkt vanuit huis. Hoe is jouw werkplek ingericht? Misschien zit je achter een bureau of aan de keukentafel, heb je vragen over een optimale zithouding, hoogte stoel of de plaatsing van je computer, mogelijk zit je meer dan normaal. Om lichamelijke klachten te voorkomen zijn er een aantal aandachtspunten om je werkplek zo goed mogelijk in te richten.
Klik hier voor uitgebreide informatie, tips en adviezen waar je op kunt letten.
Kom je er niet uit neem dan contact op met Hedwig Slabbekoorn of Roos Brandse, we kunnen met je mee kijken en denken via video of telefonisch consult.
Neem contact op met info@motus-hattem.nl of 038-4440680