Massagetherapie

Motus leert mensen bewust te bewegen en bewust met hun lichaam om te gaan en hierbij past heel goed een massage. 

Die mogelijkheid is er: een gerichte massage door een gediplomeerd en allround masseur. Hierbij kun je denken aan een massage ter ondersteuning van je programma bij Motus, maar ook aan een preventieve massage om je dagelijkse leven beter te laten verlopen.

De behandeling begint altijd met een gesprek waarin ik samen met de cliënt kijk naar de achtergrond van de klachten. De overlap tussen het psychische en fysieke stuk komt hierdoor naar boven. Waarom doe je dingen zoals je ze doet en hoe kan je eventueel dingen anders doen waardoor het beter is voor jou zelf. Door een goed inzicht te krijgen in je beweegpatroon kan je stappen gaan maken in je herstel.

De massage vormt een belangrijk onderdeel in het verkrijgen van een goed inzicht van het fysieke stuk. Soms is een ontspannende vorm beter, maar meestal probeer ik wel op een wat dieper niveau te masseren. Mijn behandelingen worden over het algemeen dan ook in eerste instantie als vrij pittig ervaren. Naarmate de spanning minder wordt zal het lichaam deze diepe massage indrukken beter kunnen verwerken en zal het bijdragen aan een beter inzicht over waarom je doet zoals je doet.

Mijn doel is om vanuit massage en coaching iemand een beter inzicht te geven van wie hij is en welke patronen hij of zij mag loslaten. Het uiteindelijke doel is om van hieruit beter te gaan bewegen op fysiek en mentaal niveau waardoor de klachten die er zijn zullen verdwijnen en niet meer terug zullen keren.

Een consult duurt ongeveer 60 minuten waarvan er meestal 30 minuten word gemasseerd tenzij er meer behoefte is aan coaching.

De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zullen middels een factuur in rekening worden gebracht.

Kosten

Consult massage therapie 30 minuten€ 45,00  incl. BTW
Consult massage therapie 45 minuten€ 57,50  incl. BTW
Consult massage therapie 60 minuten€ 65,00  incl. BTW
Coaching consult, 60 minuten€ 57,50  incl. BTW
Ohmpunctuur klankbehandeling€ 85,00  incl. BTW