Terug naar het overzicht

Wat is leefstijl?

Leefstijl heeft alles te maken met je manier van leven.

Neem je de fiets of de auto, de trap of de lift, wat zet je op tafel vanavond, neem je nog een glas wijn of niet, wat zijn je momenten van ontspanning of ga je maar door. Wil je graag stoppen met roken maar lukt het niet.

We kennen allemaal het belang van goed slapen, voldoende bewegen, gezonder eten, een goed gewicht houden, met stress leren omgaan en ontspannen

Je leefstijl veranderen kan moeilijk zijn, je hebt het misschien al wel geprobeerd maar bent terug gevallen in oude gewoontes, dat gaat immers vanzelf omdat we dat zo geleerd hebben en het is makkelijk. De  hele dag door dus maken we keuzes, bewust en onbewust. Uiteindelijk hebben deze keuzes invloed op je gezondheid voor nu en op de lange termijn.

Ben je klaar met lichamelijke klachten, wil je je fitter voelen, meer energie hebben en meer plezier en zingeving?

Wil je andere keuzes leren maken?

Dan ben je van harte welkom om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw traject eruit zou zien. Waar wil je aan werken, waar wil je over een paar jaar staan, je leefstijl veranderen kost tijd!
Roos Brandse is leefstijlcoach en kan je helpen je doelen te behalen en vooral vol te houden. Daarbij uitgaande van jouw situatie en jouw mogelijkheden (ook financieel).

De leefstijlbegeleiding wordt geïntegreerd in de oefentherapeutische behandeling en vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Roos Brandse

Leefstijlcoach, Oefentherapeut, Slaaptherapeut en Bekkenoefentherapeut

Terug naar het overzicht