Yoga bij Geja

Ontspanning, adembeweging, kracht, lenigheid en balans, Yoga bij Geja helpt je erbij

Ook als je in je dagelijks leven wel wat meer rust en ruimte zou willen ervaren ben je op de juiste plek in deze yogales.  Het fijne van yoga is namelijk, dat het niet alleen tijdens, maar ook na de les een heerlijk gevoel geeft. Ontspanning na inspanning en je energie stroomt weer. Een heerlijke manier om je weekend te beginnen met de relax & restore yogales op vrijdagmiddag van 16.30-17.30 uur.

De les volg je om aan jezelf te werken en te leren. Binnen de yogalessen worden verschillende mogelijkheden aangegeven om te verzachten of de uitdaging op te zoeken. Iedereen is welkom, met en zonder yoga-ervaring, man, vrouw, lenig, stram, oud, jong, dik, dun. De oefening is er voor jou, niet jij voor de oefening.

Kleine groepjes garanderen persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Ben je herstellende van een mentale of fysieke blessure dan is yoga een veilige keuze ter ondersteuning van je herstel. Ik vind het belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met yoga.

Daarom kan je bij Yoga bij Geja gebruik maken van een strippenkaart i.p.v. een abonnement, zodat je niet hoeft te betalen voor een les die je niet volgt.  Ook kan je in overleg eventueel een vervangende les volgen. Er zijn professionele yogamatten en andere materialen aanwezig evenals thee en water na de les.

Voor meer informatie of aanmelden

Mail yogabijgeja@hotmail.com
Bel of app 06 206 89079
Of kijk op Facebook Yoga bij Geja