Haptotherapie

Voor wie?

Ik begeleid volwassenen, jongvolwassenen en jongeren die verlangen naar leven in plaats van overleven. Die zichzelf beter willen leren begrijpen. Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, ook al kun je misschien nog niet precies benoemen wat dan? Ben je nieuwsgierig wat er gebeurt als jij stil wordt en naar binnen gaat kijken? In Vanuit jezelf nodig ik je met rust, stilte en mildheid uit om weer een human being te worden in plaats van een human doing of een human thinking. Om voluit te leven, in verbinding met jezelf en de ander.

Zo werkt het

Mijn ervaringsgerichte aanpak begint altijd met een intake. Daarin maak jij kennis met mij en mijn werkwijze, sfeer en stijl en verkennen we de vraag waarmee jij bij mij komt. Zo kunnen we beiden een meer bewuste keuze maken om al dan niet samen een begeleidingstraject aan te gaan.

Gedurende de sessies werken we aan de doelen en thema’s die we bij de intake hebben vastgesteld. Dat doen we door middel van verschillende ervaringsoefeningen, waarbij aanraken en geraakt worden een belangrijke rol spelen. Deze vul ik aan met gespreksvormen. Daarbij is er altijd ruimte om in te gaan op wat zich op dat moment aandient.

Tarieven

Intake: € 77,50
Behandeling (zowel live als online): € 77,50 per sessie à 50 minuten.
De frequentie van de sessies bepalen we samen.
Wil je een telefonisch consult? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.vanuitjezelf.nl.