Terug naar het overzicht

Judith Kruizenga

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling Coaching en haptonomie.
"Vanuit stilte ontstaat rust"

Life coach op basis van haptonomie
In 2003 ben ik gediplomeerd als HBO verpleegkundige. De laatste 13 jaar heb ik met veel passie in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. In deze 13 jaar heb ik een prachtige persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt wat mijn interesse in het coachen en de haptonomie steeds meer heeft doen groeien. Ook mijn persoonlijke ervaring met haptotherapie heeft hierbij een grote rol gespeeld.

In 2015 ben ik afgestudeerd als life-coach en in 2017 heb ik het basisjaar haptonomie afgerond.
Op dit moment ben ik haptotherapeut in opleiding en hoop in juni 2020 af te studeren als haptotherapeut.
Sinds 1 juni 2016 ben ik met mijn praktijk onderdeel geworden van Motus in Hattem.

‘vanuit stilte ontstaat rust’

In onze gedrevenheid om alles uit het leven te halen en aan alle verwachtingen te voldoen, lopen we het belangrijkste soms voorbij: onszelf. Ik gun mensen dat zij dichter bij zichzelf komen. Zich niet meer zo laten beïnvloeden door alle prikkels en verwachtingen. Dat zij bij het nemen van besluiten andermans mening als waardevol zien, maar niet als leidend. Ik gun mensen die geschenken die haptonomie ook mij gaf: meer aandacht, focus, evenwicht, rust en ruimte.

HET GEVOEL VAN RUST IN JEZELF

In praktijk voor persoonlijke ontwikkeling krijg je begeleiding, geen therapie. Het uitgangspunt is niet jouw probleem, maar je verlangen. De focus ligt niet op het verleden, maar op dat wat er is. Jij bent zelf de expert van je eigen leven. Ik help je dichter bij je eigen innerlijke wijsheid te komen, zodat je kunt kiezen om van daaruit te leven.

Ik leer je je gedachten te onderzoeken en op waarde te schatten. Maar ook: te voelen en te vertrouwen op je gevoel.
Dat doe ik via een combinatie van haptonomie (voelen) en een cognitieve benadering (denken). Er ontstaat verbinding tussen hoofd en hart. Je ervaart ruimte om vanuit innerlijke rust beslissingen te nemen. Beslissingen die van jóu zijn.

Terug naar het overzicht