b_420_420_16777215_00_images_team_2020_Hedwig_2.jpg
Sportfysiotherapeut.

"Een grasspriet gaat niet harder groeien door er aan te trekken"

Hallo, ik ben sinds 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut.

Na een jaar in een particuliere praktijk te hebben gewerkt, wist ik al gauw dat ik actief met mensen aan de slag wilde gaan. Hierdoor ben ik bij een organisatie terecht gekomen waar ik 5 jaar met plezier heb gewerkt met actieve oefentherapie, gedragsmatige aanpak en het begeleiden en organiseren van reïntegratietrajecten. Daarna heb ik 2 jaar in een groot Healthcenter gewerkt als fysiotherapeut en was ik, samen met mijn 2 maten Hank en Caroline, druk geweest met het vormgeven van Motus.
Inmiddels is Motus uitgegroeid tot een goed en succesvol draaiend centrum.

Mijn drive binnen mijn vak is om iemand bewust te maken waarom hij/zij klachten heeft (indien aanwijsbaar) en hoe iemand die klacht zelf positief kan beïnvloeden. Goede voorlichting en uitleg zijn hierin onmisbaar. Het mooiste is als iemand na een programma anders met zijn klacht om kan gaan en daardoor beter belastbaar is en in balans kan functioneren.

"Een grasspriet gaat niet harder groeien door eraan te trekken!" is mijn motto. Maar voeden kan je het wel, voegde een collega toe...helemaal waar! Ik hoop bij te mogen dragen aan veranderingen en keuzes in bijvoorbeeld bewegingsgedrag die een persoon op dat moment wil gaan maken.

Sporten en bewegen nemen een belangrijke plaats in in mijn leven. Mijn hobby's zijn crossfitten, yoga , golf en skiën. Ik heb altijd veel basketball gespeeld en hier heb ik de kracht van samenwerken ervaren!
Tevens houd ik erg van dieren en heb ik inmiddels de opleiding dierfysiotherapie afgerond. Hiermee heb ik samen met Caroline het bedrijfje Animoo, fysiotherapie voor dieren.

Binnen Motus zal ik vooral actief zijn binnen de actieve fysiotherapie, de reïntegratie en het doen van de centrale intakes. Tevens geef ik golf-fysiotherapie en heb ik mij gespecialiseerd in de schouder. Hiervoor neem ik dan ook deel aan het SNGZ (Schouder Netwerk Groot Zwolle).

Het is een droom die werkelijkheid is hier. Eindelijk kunnen we de mogelijkheid bieden om meerdere therapieën tegelijkertijd aan te bieden en hierdoor een versterkend effect realiseren. Afstemming en overleg kunnen alleen maar een gunstig effect hebben op de cliënt en wij blijven scherp.

Je bent welkom bij ons!
Met vriendelijke groet. 

BIG registratie nummer: 89048782504


Klik hier om terug te keren naar het teamoverzicht. Openingstijden

Maandag 07.30 - 21.00
Dinsdag 07.30 - 21.00
Woensdag 07.30 - 21.00
Donderdag 07.30 - 21.00
Vrijdag 07.30 - 18.00
Zaterdag 09.00 – 12.00

Contactgegevens
Motus, centrum voor bewust bewegen
Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem
Telefoon: 038-4440680
E-mail: info@motus-hattem.nl
Maak een afspraak