b_420_420_16777215_00_images_team_fotoHB-044-Remco-Mooiweer.JPG
Orthopedisch manueel therapeut (Msc.)

"Actief zijn, de basis van herstel"

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut (MSc.) binnen Motus en Promotus.

Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Voorafgaand aan de fysiotherapie heb ik de opleiding Landstede sport & bewegen gevolgd en heb ik zeven jaar gewerkt als fitnessinstructeur. Ik heb altijd veel gevoetbald en houd me nu voornamelijk bezig met fitness, hardlopen en wielrennen. Naast zelf sporten begeleid ik binnen Motus ook veel sporters met klachten. Hiervoor is een aantal jaar geleden Promotus opgericht, wat onderdeel is van Motus die zich concentreert op de sporters. We werken samen met diverse sportclubs en verenigingen en hebben één simpel doel: Jouw zo snel mogelijk je sport laten hervatten op de manier zoals jij dat wilt!

Binnen Motus zal je mij voornamelijk treffen in de behandelruimte. Als orthopedisch manueel therapeut richt ik me voornamelijk op het herstellen van bewegingsvrijheid en pijn. Daarnaast is het verbeteren van houding, bewegingsadviezen, huiswerkoefeningen en coaching een onderdeel van de manuele therapie. De behandelingen richten zich voornamelijk op de nek en rug (met eventuele uitstraling naar handen of benen), maar ook op hoofdpijn, de heup, enkel en voet.

Het uitgebreide team van gedreven specialisten die interprofessioneel samenwerken waardoor jij optimale zorg op maat krijgt, is voor mij dé reden dat ik werk bij Motus en Promotus. Ik ben dan ook trots dat ik onderdeel mag zijn van dit team.

Ik zie je graag op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag bij Motus of Promotus!

Het team van Motus

Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem • Telefoon: 038-4440680 • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.