b_420_420_16777215_00_images_team_FotoHB-052-Magda.JPG
Begeleider med. fitness en Pilates. Runningtherapeut

'Bewust en gedoseerd bewegen brengt je zowel fysiek als emotioneel in balans'

De relatie bewegen en gezondheid heeft al lange tijd mijn ( professionele) interesse en gemaakt dat ik, eerst als runningtherapeut en dit jaar met FitFocus, betrokken ben geraakt bij Motus.
Mijn drijfveer is om samen met mensen op zoek te gaan naar een passend beweegpatroon dat bijdraagt aan het totale gevoel van welbevinden. We leven in een prestatiegerichte maatschappij waarin stress en onrust toenemen en de hoeveelheid lichaamsbeweging juist verminderd. We doen veel met 'ons hoofd' en veel minder met ons lijf...
In de begeleiding die ik verzorg , door Fitfocus en de running therapie, wil ik daarom bewegen inzetten als MIDDEL en ieders persoonlijke doelstelling als uitgangspunt nemen. Dit kan een fysieke (denk aan ziekte/ blessures), een meer emotionele component , als stress, hebben of een combinatie van die twee.
Ik ben er van overtuigt dat door bewust en gedoseerd bewegen er meer balans kan komen op zowel fysiek als emotioneel vlak.
De basis voor mijn kennis, ligt in mijn opleiding tot psychomotorisch therapeut (PMT), running therapeut en scholing / ervaring op het gebied van coaching binnen het onderwijs.

Het team van Motus

Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem • Telefoon: 038-4440680 • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.