b_420_420_16777215_00_images_algemeen_Motus-Hattem-Balie.JPG
Wat maakt ons nu zo anders?

1e afspraak = de centrale intake
Na aanmelding vindt onze centrale intake plaats. We kijken wat je nodig hebt, welke behandelaar(s) we hierbij inzetten en hoe lang en hoe vaak je nodig hebt. Jouw welbevinden verdient alle aandacht en inspanning. Echt maatwerk dus!
Onze kracht ligt in klantgerichte all-in benadering van je probleem. We behandelen, begeleiden en helpen je, je gezondheid preventief te onderhouden. We geloven dat ieder mens uniek is. Daarom ondersteunen we je vanuit hoofd, hart en buik. Dit doen op onze eigen persoonlijke manier. Logisch dus dat we vaak te horen krijgen dat "eindelijk eens echt geluisterd wordt", en we "betrokken en doortastend zijn".
We zijn professionals in beweging met jou!!

Hoe werken we?
Motus is ontstaan vanuit de wens om samen te werken en expertise te bundelen. Met als doel: de beste begeleiding voor jou. Onze samenwerking loopt naadloos in elkaar over door onze gezamenlijke visie en huisvesting. Door samen te werken blijven we bovendien voortdurend geprikkeld. Als professional maar ook als mens. Hier halen we veel plezier en voldoening uit maar zorgt er ook voor dat je begeleiding nooit "indut"en voortdurend actueel is. Of zoals we het zelf zeggen: "We willen je in beweging brengen door zelf bewogen te zijn".

Jouw klacht en jouw leven
Natuurlijk kom je met een concreet klinisch probleem bij ons: een zere knie, futloosheid, of overgewicht. Maar dat is vaak niet de primaire réden van je klacht. Die reden heeft te maken met de impact die het klinische probleem heeft op je leven: dat je door de pijn niet kunt slapen, niet meer kunt hardlopen of gewoon nergens meer zin in hebt.
Zelf aan het roer met integrale ondersteuning
Het is jouw lichaam en jouw leven. Dat betekent ook dat we initiatief van jou verwachten. Het draait uiteindelijk om de acties en het inzicht van jezelf. Wij helpen je daar natuurlijk bij en geven je goede behandelingen. Dit doen we altijd integraal: door multidisciplinair te werken.
Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem • t 038-4440680