Motus "centrum voor bewust bewegen" bestaat 10 jaar !


Motus is ontstaan uit de gedachte dat zorg verder gaat dan je eigen vakgebied en dat juist een goede samenwerking tussen deze verschillende specialisaties Motus anders maakt , het is daarbij minstens zo belangrijk dat de persoon iets toevoegt als zijn specialisatie. De term interdisciplinair in plaats van multidisciplinair was destijds een veel gebruikte uitdrukking wat aan moest geven dat we niet een verzameling van beroepen in een pand waren maar intrinsiek gemotiveerd zijn om samen te werken. Motus is een samenwerkingsverband van meerdere personen / disciplines, die veelal vanuit hun eigen bedrijf en identiteit samenwerking na streven om te komen tot een optimaal resultaat.

In de afgelopen 10 jaar is er veel veranderd en dat hoort ook. De zorg veranderd, Motus beweegt mee. Wat nog steeds het zelfde is gebleven is die intensive samenwerking tussen de verschillende specialisten. Het elkaar opzoeken, uitwisselen van kennis. Dit heeft er voor gezorgd dat er een dynamisch team is ontstaan die een behandelplan kiest die het best bij hun cliënten past. Waarbij er vaak wordt gekozen voor een behandeling met meerdere disciplines tegelijk.

Een belangrijke voorwaarde voor samenwerking is oprecht geïnteresseerd in elkaar te zijn. Weten waar iemand goed in is, wat iemand doet tijdens zijn / haar behandeling. Iets wat in de waan van de dag nog al eens onder sneeuwd. Tijdens onze 2-daagse Motusfeest is hier, door middel van coaching en training, volop aandacht aan gegeven!

Openingstijden

Maandag 07.30 - 21.00
Dinsdag 07.30 - 21.00
Woensdag 07.30 - 21.00
Donderdag 07.30 - 21.00
Vrijdag 07.30 - 18.00
Zaterdag 09.00 – 12.00

Contactgegevens

Motus, centrum voor bewust bewegen
Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem
Telefoon: 038-4440680
E-mail: info@motus-hattem.nl
Maak een afspraak