Nu ook zaterdag openstelling!

Lees meer...

Wel of geen bekkenband dragen tijdens je zwangerschap?

De een is een groot voorstander, de ander een fel tegenstander... het dragen van een bekkenband bij bekkenpijn. In de praktijk krijgen we hier regelmatig een vraag over, daarom gaan we er nu dieper op in.

Lees meer...

Klik hier voor de handleiding van de Mi Activity tracker 
Motus "centrum voor bewust bewegen" bestaat 10 jaar !

Lees meer...

Motus Fysiotherapie is PlusPraktijk per 1 juli 2017!

Het afgelopen jaar heeft Motus fysiotherapie er voor gekozen om PlusPraktijk te willen worden. Per 1 juli 2017 was het zo ver! Het kostte veel energie maar het is gelukt en hier zijn we trots op!

Het Plus-label krijg je als je niet alleen voldoet aan de kwaliteitseisen van de beroepsvereniging, maar hier nog een stapje verder in gaat. Bijvoorbeeld het gestructureerd en gestandaardiseerd vastleggen van gegevens in het clientendossier. Zodat, mocht uw behandelaar ziek worden of uitvallen, zonder problemen en verlies van kwaliteit cliënten overgenomen kunnen worden door een collega. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn een goede bereikbaarheid en ruimere openingstijden. Daarnaast kunnen verzekerden met een aanvullende PLUS verzekering nu ook bij ons terecht.

Door Pluspraktijk te worden, blijven wij gesprekspartner van de zorgverzekeraar. Zodat wij met aandacht, passie en beweging (maat)werk kunnen blijven leveren.

Je bent welkom, Nelleke of Esther plannen met alle liefde een 1e afspraak in. Neem gerust contact met ons op via 038-4440680.
Lees meer...
Slapen doen we met z'n allen steeds minder per nacht, er zijn wel veel verschillen tussen mensen, de een heeft voldoende aan 6 uur slaap en
de ander 9 tot 10 uur. Slapen is ontzettend belangrijk voor ons herstel, het zorgt ervoor dat we de volgende dag weer goed aan kunnen zowel lichamelijk als geestelijk.

Lees meer..."Na jarenlang in Zwolle te hebben gewerkt merkte ik dat het tijd werd voor een nieuwe stap in mijn 'leven' als therapeut. Ik heb daarom mijn fysiotherapiepraktijk in Zwolle overgedragen en wil nu graag mijn volledige aandacht besteden aan jou als cliënt, en aan vakinhoudelijke verdieping. 

Lees meer...


HATTEM - Binnen Motus, centrum voor multidisciplinair bewegen in Hattem, is sinds 1 oktober Bekken en Balans actief. De therapeuten Roos Brandse en José Ploumen houden zich bezig met deze vorm van therapie.

José Ploumen heeft naast bekkenfysiotherapie ook manuele therapie en oedeemtherapie als specialisaties. Roos Brandse is oefentherapeut Mensendieck en bekkenoefentherapeut. "We werken veel samen. Dat is überhaupt het voordeel van werken bij Motus. Je kunt gebruik maken van elkaars specialismen. Een keer per week hebben we ook gezamenlijk overleg over cliënten", leggen José en Roos uit.

Lees meer...

Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem • Telefoon: 038-4440680 • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.