MOTUS BEHANDELT DOOR OP AFSTAND! Vanwege het coronavirus is Motus voor fysieke afspraken gesloten, de mogelijkheid bestaat voor consult op afstand (bijvoorbeeld telefonisch)!

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is Motus voor fysieke afspraken gesloten. Dit betekent dat wij cliënten niet meer kunnen ontvangen in ons centrum en toekomstige fysieke afspraken worden geannuleerd tot nader order. Er bestaat de mogelijkheid om een afspraak op afstand te maken via een telefonisch consult of videoconsult. Op deze manier kan de behandeling waar mogelijk doorgaan!

Wij proberen hier al uw vragen te beantwoorden en zullen deze pagina constant bijwerken. Houd daarom deze pagina en social media in de gaten voor actuele informatie! 

Lees meer...

Goed nieuws voor Hattemse zwangeren! Vanaf 1 maart zullen de verloskundigen van Mami elke maandagochtend in Hattem spreekuur houden. Naast spreekuur in Wezep aan de Bovenheigraaf en in Heerde in het gezondheidscentrum aan de Brinklaan, zal Mami ook zwangeren ontvangen aan de Hoopjesweg, in het gebouw van Motus.

Lees meer...

HATTEM – De 10.000e cliënt bij Motus is een feit! Motus is een centrum in Hattem waar bewust bewegen centraal staat en de 8-jarige Sven is inmiddels de 10.000ste cliënt bij Motus! De jonge Hattemer kwam vanwege een enkelblessure, waardoor hij tijdelijk niet kon voetballen. Sven werd door het team van Motus in het zonnetje gezet en verrast met een voetbal.

Lees meer...

Open dag!

Motus, centrum voor bewust bewegen, is vorig jaar verbouwd en opent de deuren voor bezichtiging op zaterdag 21 september van 11:00 tot 13:00 uur.  Daarnaast is er een lustrum te vieren: Motus bestaat in september 12,5 jaar!

Lees meer...

Zaterdag 1 juni is Landstede basketbal in een uitverkocht MariniPlaza voor het eerst in de clubhistorie kampioen van Nederland. Motus is, als samenwerkingspartner, erg trots en feliciteert Landstede basketbal met het landskampioenschap! Klik hier als je meer wilt lezen. Met ingang van 10 mei zal Geja de Jong, van Yoga bij Geja op vrijdag van 16.30-17.30 uur een fijne yogales verzorgen binnen Motus!

Lees meer...

Wie is die man die op zondag het vlees komt aansnijden? Klik hieronder voor meer informatie over de psycho-fysieke training voor mannen op vrijdag 21 september! 

Lees meer...


Sinds 2018 zijn Tennis Club Hattem en Promotus een samenwerking gestart!

Lees meer...


Openingstijden

Maandag 07.30 - 21.00
Dinsdag 07.30 - 21.00
Woensdag 07.30 - 21.00
Donderdag 07.30 - 21.00
Vrijdag 07.30 - 18.00
Zaterdag 09.00 – 12.00

Contactgegevens
Motus, centrum voor bewust bewegen
Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem
Telefoon: 038-4440680
E-mail: info@motus-hattem.nl
Maak een afspraak