b_420_420_16777215_00_images_promotus_logo_Promotus-300DPI.jpg
Promotus is een onderdeel van Motus, dat zich concentreert op de sporters. Wij bieden een geïntegreerde benadering van (sport)fysiotherapie, manuele therapie en training voor mensen die op zoek zijn naar het beste en blijvende behandelresultaat. 

Doel
Het sporten zo snel als mogelijk hervatten zoals jij dat wilt, dat is ons doel! Niets vervelender dan dat je niet meer kan doen wat je wilt, je niet kan meetrainen met je team of niet lekker kan sporten. We streven ernaar dat je met praktische gerichte adviezen mee kan blijven doen, zonder dat dit je herstel in de weg staat! Samen met jou maken we een plan waarin je zelf bepaalt hoe vaak je ons nodig hebt en hoe je je behandelplan wilt inrichten. Hopelijk neem je onze adviezen daarin mee!

Onze missie
Met dezelfde klachten kom je niet meer bij ons terug, in positieve zin! Terugkerende klachten zijn voor ons geen optie. Wij zoeken naar een permanente oplossing.

Visie
Wij geloven in bewegen! Hoe beter de stabiliteit en beweeglijkheid, hoe hoger de kwaliteit van je bewegingen. Kwaliteit in bewegen voorkomt klachten, verbetert prestaties en vergroot daardoor het plezier in bewegen!

Promotus werkt samen met diverse sportclubs en verenigingen. Kijk wat dit inhoudt voor jouw vereniging!
- Landstede Basketbal 
- s.v. Hatto Heim 
- Tennis Club Hattem
- Crossfit Zwolle 
- Gewichtheffen Zwolle

Therapeuten: Tom Pendjol en Remco Mooiweer

 
838d2c35 6f8a 4b37 ad58 ab733e89f256
Tom Pendjol


fotoHB 044 Remco Mooiweer
Remco MooiweerHoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem • Telefoon: 038-4440680 • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.