'East meets West' in deze body & mind groepstraining. De training maakt gebruik van elementen uit Adem en ontspanningstherapie, Aikido, Yoga en Tai Chi.

Wat doen we
Door anders te leren ademen, te oefenen in aandacht en balans in een rustige sfeer, merkt men na enkele lessen al een toename in ontspanning, balans en kracht van het lichaam. De mentale belastbaarheid kan daardoor ook verbeteren. In de oefeningen ligt de nadruk op het herstel van de verbinding tussen lichaam en geest.

Voor wie
Voor deze training is geen voorkennis vereist, de oefeningen worden in veiligheid uitgevoerd. Daardoor is deze training geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. De training wordt uitgevoerd op een zachte vloer en wordt vaak begeleid door passende muziek.

"Ik associeerde groepslessen in fitness-centra altijd met iets heftig. Zweten en puffen; iets wat ik vaak te vermoeiend vind. Sinds ik Balans training ontdekt heb, heb ik mijn mening herzien. Ik vind in de lessen de rust die ik zoek na alweer een hectische dag."

Deze training wordt op woensdagavond van 19.45 - 21.00 uur in groepsvorm aangeboden.

Aanmelding en meer info
T 038-4440680 (vraag naar Caroline)
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T
herapeut: Caroline Janssen 

FotoHB 015 Caroline
Caroline Janssen

Hoopjesweg 2b, 8051 DB Hattem • Telefoon: 038-4440680 • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.