Terug naar het overzicht

Cursus: Resonantie therapie “zelfpreventie”

Hidde Muijs
Motus, Hoopjeweg 2b Hattem
12 en 19 maart

Last van geluidsprikkels
Snel moe in (grote) gezelschappen
Stemmingswisselingen door anderen
Koude handen en voeten Concentratieverlies

Komt dit jou bekend voor? Zo ja, dan is deze cursus iets voor jou

Ben je werkzaam in een contactberoep zoals kapper, schoonheidsspecialist, masseur, fysiotherapeut of zorg, dan heb je dagelijks te maken met de energie van een ander.

In ons huidige aangepaste samenleving, in een tijdperk waarin iedereen veel meer thuis blijft, zijn we ons vaak niet bewust van energetische processen die er spelen. Je zit dichter op elkaar daar ooit en je kunt jezelf zomaar verliezen in de emotie en energie van een ander.

Het gevolg hiervan is dat je fysiek en emotioneel instabiel kunt worden met alle gevolgen die hierboven staan beschreven.

Een mens is meer dan zijn omhulsel. Er vinden de hele dag door allerlei processen in het lichaam plaats op basis van energieoverdracht vanuit het brein. Dat noemen we resonanties, en die zijn op een positieve manier te beïnvloeden, en zorgen er dan voor dat het stressniveau in je lichaam kan afnemen en daardoor afvalstoffen makkelijker los gelaten kunnen worden.

In deze cursus leer je welke prikkels van jezelf zijn en welke van de ander en hoe daar mee om te gaan. Je leert om door middel van resonantie jezelf te beschermen, te gronden en op te laden. Door het gebruik van basis stemvorken in combinatie met bewustwordingsoefeningen versterk je je eigen energie, waardoor je fysieke en emotionele stress achter je kunt laten.

In een tijd waar veel van je word gevraagd, is deze cursus een welkome bijdrage om dichter bij jezelf te komen.
Zou jij jezelf dit gunnen? Welkom!

Voor wie: Deze cursus is voor mensen die gevoelig zijn voor hun omgeving en zich hierdoor snel gaan aanpassen of juist gaan vermijden.
Door Wie: deze cursus wordt gegeven door Hidde Muijs Wanneer: de cursus wordt gegeven op 2 zaterdagen, te weten; zaterdag 12 en 19 maart van 10 tot 16 uur, inclusief koffie/thee en lunch.
Waar: Bij Motus, centrum voor bewust bewegen, Hoopjeweg 2b, 8051 DB Hattem
Kosten: € 375,- voor de 2 cursusdagen inclusief een stemvorken set!

Inschrijven: kan via Motus, hedwig@motus-hattem.nl of 06-22268112 De cursus gaat door bij voldoende aanmelding

Annuleren:
Annuleren voor een cursus, workshop of training van Motus, kan 2 weken van tevoren kosteloos. Indien een cursus later dan 7 werkdagen voor de cursus wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels:
•Bij annulering tot en met de dag voor aanvang van de cursus, wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
•Bij annulering op de dag van de cursus, training workshop zelf wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.

De annulering kan alleen per e-mail worden gedaan via het volgende adres:
Motus, centrum voor bewust bewegen
Hoopjesweg 2b 8051 DB Hattem
t.a.v. Hedwig Slabbekoorn
hedwig@motus-hattem.nl

Annulering Motus:
Motus behoudt zich het recht voor tot zes dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training, deze te annuleren wegens onvoldoende deelname. Van onvoldoende deelname is sprake indien wij tot 7 dagen voor aanvang van de cursus, workshop training minder dan 5 betalende deelnemers hebben aangenomen.

Terug naar het overzicht