CoronaMotus volgt de ontwikkelingen rondom het covid-19 protocol en vooral de veranderingen daarbinnen nauwlettend. De maatregelen die wij momenteel treffen en wat we jou als cliënt vragen lees je hieronder. Twijfel je of jou afspraak wel door kan gaan of wil je samen met de zorgprofessional op zoek naar een alternatief? Bel dan gerust naar 0384440680. Ook bieden we binnen Motus gespecialiseerde revalidatie aan voor mensen die herstellende zijn van het Corona-virus.

Hoe maak je een afspraak?

Het heeft onze voorkeur om te bellen naar 0384440680.

Screen je gezondheid voorafgaand aan de behandeling

 • Heb jij of één van je huisgenoten neusverkoudheid/hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celcius) – dan meld je je af.
 • Indien je huisgenoten last hebben van bovenstaande symptomen mag jij wel komen als je geen klachten hebt en:
  – in de afgelopen 8 weken corona hebt gehad, of
  – langer dan 1 week geleden een boostervaccinatie hebt gehad
 • Ben je bekend met risicofactoren inzake Corona, zit je in de risicogroep en twijfel je of je kan komen? Neem telefonisch contact op met je therapeut.

Gebruik van mondkap

Je hoeft geen mondkap meer te dragen, dit mag natuurlijk wel. Het kan zijn dat de behandelaar wel een mondkap draagt.   

Hoe zit het met de veiligheid?

Neem een eigen badlaken mee, zorg voor schone kleren, hygiëne met niezen en hoesten. Desinfecteer je handen in de bij het betreden van de praktijk. Neem een hoeslaken of groot strandlaken mee voor bij de manueeltherapeut en bekkenfysiotherapeut. Neem daarnaast nog 2 extra handdoeken mee voor bij de bekkenfysiotherapeut.

Overige maatregelen

 • Hoe graag wij als behandelaars ook aanraken, voorlopig schudden we nog geen handen!
 • Wij gaan alleen aan het werk als we fit zijn.
  Wij zorgen zelf goed voor onze persoonlijke hygiëne. We hebben de beschermmiddelen die voorgeschreven zijn door RIVM en onze beroepsgroepen.