Aikido

de kunst van het niet-vechten, het zoeken naar balans, verbinden en loslaten.

Binnen Motus wordt deze training wekelijks aangeboden en verzorgd door de bedreven en inspirerende aikidoka Marcel Slomp. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in het geven van Aikido trainingen, waarbij aandacht is voor de individuele mogelijkheden en beperkingen. Hij heeft zijn eigen dojo/trainingscentrum in De Wijk en komt speciaal voor deze training naar Hattem.

Wat doen we.

In deze trainingen wordt op eenvoudige en plezierige wijze ‘aan den lijve’ ervaren wat authentiek gedrag is, wat aangeleerd is ter ‘verdediging’ en hoe al deze gedragingen kunnen doorwerken in ons (werk)leven en op ons fysieke gestel. Dit alles om tot bewustwording te komen van de eigen (ver)houding tot de voortdurend in beweging zijnde dynamiek tussen jezelf, de ander en de (werk)omgeving en hoe dit verder te ontwikkelen, dan wel om te buigen. Oftewel invloed hebben op je eigen gewoontes en gedrag.

Vragen die hierbij centraal staan zijn: wanneer zijn we in of uit balans? En hoe herstel je de balans? Hoe gedragen we ons? En wat brengt ons gedrag eigenlijk teweeg in ons fysieke gestel en in onze interactie met anderen?

Nieuwsgierig? Kom dan eens gratis een proefles meedoen en ervaren. 

Zo de moeite waard!

Aanmelding en meer info

Voor aanmelding en/of vragen: info@aikitraining.nl
De kosten zijn € 19,- per maand
De lessen zijn op de dinsdag in de oneven weken van 16:15 tot 17:45 uur.